Доставка прикормки на дальні дистанції ↔️ ФОРУМ
Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.11.2025 - 08:31:48
Страницы:  1  

Доставка прикормки на дальні дистанції

СообщениеАвтор

Привіт всім! Хочу спробувати ловити карпа на великих водосховищах, але постійно виникає проблема з доставкою прикормки на дальні відстані. Руками не закинеш так далеко, а рогатка теж не дуже допомагає, коли потрібно метрів за 100-150 винести корм. Які є варіанти вирішення цієї проблеми? Може хтось стикався з подібним і знає якісь робочі способи?

----------------------------------------

Evgewia

Геймер

Статистика:
17.10.25 - 10:53:53
Сообщение # 1
RE: Доставка прикормки на дальні дистанції

Розумію твою ситуацію, сам колись мучився з тим самим питанням. Є декілька варіантів: можна спробувати використовувати спеціальні ракети для прикормки, але вони теж мають обмеження по дальності. Ще один спосіб - це використання човна, але не завжди зручно і не на всіх водоймах дозволено. Найбільш ефективний варіант, який зараз багато хто використовує - це спеціалізовані пристрої для доставки прикормки, які можуть працювати автономно і виносити корм на потрібну дистанцію. Вони досить точні і дозволяють створити хорошу кормову зону в потрібній точці.

jane55

Геймер

Статистика:
17.10.25 - 11:21:50
Сообщение # 2

Можу поділитися своїм досвідом. Я вже близько двох років користуюся спеціальними пристроями для завозу прикормки і дуже задоволений результатом. До цього теж намагався різними способами - і ракети пробував, і з човном возився, але це все незручно і не завжди ефективно. Зараз використовую автоматизований варіант, який дозволяє точно доставляти прикормку на відстань до 500 метрів, можна запрограмувати декілька точок і пристрій сам все зробить. Особливо зручно на зорьці, коли не хочеться шуміти човном. Якщо цікавить детальніше, можу порекомендувати подивитися https://www.balamaga.in.ua/ua/tovary-dlya-rybalki/korabli-dlya-prikormki/ - там є різні моделі з хорошими характеристиками. Головне правильно підібрати під свої потреби і водойму.

Amelisis

Геймер

Статистика:
17.10.25 - 11:59:18
Сообщение # 3
Русскую сим-карту : Предыдущая темаСледующая тема: Лежаки Ferplast для собак
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0