Критерії вибору електричної лебідки ↔️ ФОРУМ
Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.11.2025 - 07:49:08
Страницы:  1  

Критерії вибору електричної лебідки

СообщениеАвтор

Люди, назріло питання про електролебідку. Зараз маю ручну, але вона вже не справляється - авто важке, й фізично важко крутити в складних ситуаціях. Хочу перейти на електричну, але не знаю, на що звертати увагу при виборі. Які основні критерії?

----------------------------------------

Lapus

Геймер

Статистика:
18.10.25 - 04:21:18
Сообщение # 1
RE: Критерії вибору електричної лебідки

Перше й найголовніше - зусилля витягу. Стандартна порада: множ вагу авто на 1.5, а краще на 2, і отримаєш необхідне зусилля. Якщо машина важить дві тонни, бери лебідку мінімум на 4 тонни. Друге - дивись на тип двигуна, є серійні й з постійними магнітами, другі надійніші. Ще важливий момас троса, який намотується на барабан, і швидкість витягу.

ФИТНЕС-WELLNESS ТУРЫ В КРЫМ с фитнес лагерем Fitness Camp Active (Крым,Гурзуф)! http://www.fitnesscamp-active.com

Elenka.

Геймер

Статистика:
18.10.25 - 05:16:39
Сообщение # 2

Додам до сказаного - обов'язково перевір, чи є в комплекті пульт керування й наскільки він захищений від вологи й пилу. Сам пройшов через це: перший пульт помер після кількох виїздів під дощем. Ще важливий момент - тип установки, є моделі під бампер і переносні. Переносні універсальніші, але потребують місця для зберігання. Ось тут непогана підбірка https://avtolebedka.com.ua/lebidky/elektrychni-lebidky - можна порівняти характеристики й вибрати оптимальну під свої потреби. Я взяв модель на 4.5 тонни, й поки що вистачає з головою.

Df1201

Геймер

Статистика:
18.10.25 - 06:09:15
Сообщение # 3
Do Cherry Angiomas Return : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0