Як правильно тренуватись у залі ↔️ ФОРУМ
Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.11.2025 - 07:49:06
Страницы:  1  

Як правильно тренуватись у залі

СообщениеАвтор

Друзі, питання таке - як ви тренуєтеся? У мене проблема: ходжу в зал уже пів року, а відчутного прогресу немає. Роблю все підряд, що бачу у інших, але результату майже нуль. Може щось не так роблю?

----------------------------------------

Елена Макидонская

Геймер

Статистика:
27.10.25 - 10:33:12
Сообщение # 1
RE: Як правильно тренуватись у залі

Так у тому й справа, що 'все підряд' - це не метод. Тренування мають бути системними. Потрібен чіткий план: які м'язи коли качаєш, скільки підходів, яка вага, як часто тренуєшся. Без плану - це просто марнування часу і сил. Подумай про базові вправи спочатку: присідання, станова, жим. Вони дають фундамент. І обов'язково відпочинок між тренуваннями - м'язи ростуть не під час навантаження, а під час відновлення.

unique decor

AdamGrenway

Геймер

Статистика:
27.10.25 - 11:24:30
Сообщение # 2

Повністю згоден із попереднім коментарем. Я сам довго топтався на місці, поки не склав собі нормальний план тренувань. Треба розуміти, що кожне тренування має мету: сьогодні працюємо над ногами, завтра - спина і біцепс, післязавтра - груди і тріцепс. Плюс харчування - це взагалі окрема тема, але теж важливо. Якщо цікавить інформація про тренування та здоровий спосіб життя, можу порадити заглянути на https://pro-misto.tech/. Там є матеріали про фізичну підготовку, можна почерпнути корисні ідеї. Головне - не кидай, результат прийде, якщо робити все правильно.

зеленоглазка

Геймер

Статистика:
27.10.25 - 11:43:25
Сообщение # 3
28.07.13 22:00 Bucephalandra sp. S11 Melawi, West Kalimantan : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0