Якість подрібнювачів Leomikao ↔️ ФОРУМ
Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.11.2025 - 08:28:23
Страницы:  1  

Якість подрібнювачів Leomikao

СообщениеАвтор

Всім привіт! Давно думаю придбати подрібнювач для кухні, але не можу визначитися з виробником. Чула різні думки про китайські бренди - хтось каже, що нормально працюють, хтось скаржиться. Leomikao - це нормальна якість чи краще доплатити за щось інше? Просто не хочеться викидати гроші на вітер. Хто що може сказати з власного досвіду?

----------------------------------------

Svet-l@n@

Геймер

Статистика:
15.10.25 - 18:34:58
Сообщение # 1
RE: Якість подрібнювачів Leomikao

Якщо говорити про співвідношення ціни та якості, то Leomikao - це саме те, що потрібно. Звісно, є дорожчі європейські марки, але чи потрібно переплачувати - питання. За свої гроші Leomikao дає цілком нормальну якість. Важливо розуміти, що будь-який диспоузер потребує правильної експлуатації - не кидати туди волосся, нитки, занадто тверді речі. Якщо дотримуватися правил, то прослужить довго. Я б радив не економити на потужності - чим більше ват, тим краще справляється з різними відходами. Ще момент - перевірте, чи є сервісні центри у вашому місті, це може стати у нагоді.

Все виды строительных работ

san4ezzz

Геймер

Статистика:
15.10.25 - 19:05:54
Сообщение # 2

Можу підтвердити слова попереднього коментатора. Сам користуюся Leomikao вже понад рік і претензій немає. Брав ось тут https://leomikao.ua/podribnyuvach-leomikao-lm-75-slim.html після того, як почитав відгуки і порівняв характеристики з іншими моделями. Якість збірки нормальна, матеріали міцні, двигун працює без нарікань. За цей час переробив величезну кількість відходів - від картопляного лушпиння до залишків їжі. Жодного разу не застряв і не зламався. Шум помірний, не гучніше за звичайний блендер. Що мені особливо сподобалося - це економія на пакетах для сміття, їх стало йти набагато менше. Плюс на кухні чистіше, бо не накопичуються відходи. Так що Leomikao можна сміливо брати, не пожалкуєте.

anyta.com

Геймер

Статистика:
15.10.25 - 19:49:44
Сообщение # 3
Цвіркуни для рептилій : Предыдущая темаСледующая тема: Ремонт готелю організація робіт
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0