Зарахування періоду навчання вислуга ↔️ ФОРУМ
Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.11.2025 - 07:48:58
Страницы:  1  

Зарахування періоду навчання вислуга

СообщениеАвтор

Вітаю! Хто знає, чи можна включити до вислуги років період навчання у військовому училищі? Я навчався 4 роки, потім служив ще 18 років. Зараз оформлюю пенсію і в Пенсійному фонді сказали, що період навчання не зараховується. Але я чув, що це не зовсім так. Хто стикався з подібним?

----------------------------------------

Bardem_J

Геймер

Статистика:
23.11.25 - 12:14:17
Сообщение # 1
RE: Зарахування періоду навчання вислуга

Так, це складне питання і багато хто з ним стикається. Період навчання у вищому військовому навчальному закладі може зараховуватися до вислуги років, але є певні умови. По-перше, це залежить від того, коли ви навчалися - до чи після певних змін у законодавстві. По-друге, важливо, чи отримували ви грошове забезпечення під час навчання і чи мали ви статус військовослужбовця. Якщо всі умови виконані, то період навчання має зараховуватися. Якщо у Пенсійному фонді відмовили, це не означає, що питання закрите - можна оскаржити це рішення.

Женские вещи Детские вещи Хлам

amn2011

Геймер

Статистика:
23.11.25 - 13:00:21
Сообщение # 2

Стикався з такою самою проблемою особисто. Мені спочатку теж відмовили зарахувати період навчання, хоча я навчався на контракті і отримував грошове забезпечення. Довелося збирати купу документів і доводити своє право. Самостійно це робити було дуже складно, тому я звернувся за юридичною допомогою військовим пенсіонерам через юридичний сервіс онлайн єОпора https://eopora.com.ua/. Фахівці там швидко розібралися в моїй ситуації, зібрали всі необхідні документи з архівів училища, підготували правову позицію і допомогли оскаржити відмову. У підсумку період навчання зарахували, і пенсія вийшла значно більшою. Радив би не здаватися після першої відмови.

TIK

Геймер

Статистика:
23.11.25 - 13:28:15
Сообщение # 3
Врятувати чи видалити : Предыдущая темаСледующая тема: Утеплення квартири на висоті
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0