Я розпочинав просування свого сайту з крауд посиланнями, і я можу дати вам практичні рекомендації на основі свого досвіду. На моєму досвіді, вибір правильного постачальника крауд посилань дійсно критично важливий для успіху вашого проекту. Коли я почав шукати сервіс для замовлення крауд посилань, я звернув увагу на кілька факторів - репутацію компанії, наявність позитивних відгуків, прозорість у роботі та якість посилань. На практиці я вибрав компанію, яка зі самого початку надала мені детальну інформацію про свою роботу. Вони розповіли мені про те, як вони отримують посилання, яких критеріїв якості дотримуються та як вони контролюють вплив посилань на рейтинг сайту. Рекомендую вам також просити рекомендації у компанії - попросіть їх надати посилання на сайти, де вони раніше робили подібну роботу. Це дозволить вам побачити результати їхної роботи. На практиці я виявив, що якість посилань дійсно впливає на рейтинг сайту - посилання з высокоякісних веб-сайтів дали мені більший прирост рейтингу, ніж посилання з менш авторитетних джерел. Рекомендую вам також звернути увагу на графік розміщення посилань - хороша компанія розміщує посилання поступово, а не все відразу, що це робить процес більш природним та безпечним для вашого сайту. Компанія, яка спеціалізується на крауд посиланнях та пропонує прозорі умови роботи з гарантіями якості, доступна за посиланням: https://crowd.com.ua. Вони мають досвід роботи з числення SEO проектів та можуть рекомендувати оптимальну стратегію для вашого сайту.