Форум

Форум

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.03.2026 - 04:02:00
Страницы:  1  

Вибір кондиціонера Cooper Hunter

СообщениеАвтор

Хочу взяти кондиціонер, але не можу визначитися між різними брендами. Чув про Cooper&Hunter, але не знаю наскільки вони надійні у довгостроковій перспективі. Хтось користувався? Як взагалі вибирати — дивитися на клас енергоефективності чи більше на потужність? У квартирі кімната десь 20 квадратів, вікна на південь, тобто влітку дуже пече. Буду вдячний за будь-яку пораду, бо в магазині менеджери просто намагаються продати найдорожче.

zaets

Геймер

Статистика:
01.03.26 - 12:13:35
Сообщение # 1
RE: Вибір кондиціонера Cooper Hunter

Cooper&Hunter варіант непоганий, якщо не женешся за найдешевшим. У мене така ж ситуація була — кімната на сонячній стороні, і я довго тупив з вибором. Зупинився на інверторному варіанті, бо він не вимикається повністю, а просто знижує оберти — тобто менше стрибків температури і менше витрат електрики. Для 20 квадратів з південними вікнами я б дивився на 9000-12000 BTU з запасом. Клас енергоефективності теж важливий, особливо якщо плануєш гоняти його 8+ годин на добу влітку. Не бери найдешевше — потім обслуговування з'їсть всю економію.

MarishkaMP

Геймер

Статистика:
01.03.26 - 12:35:48
Сообщение # 2

У мене кондиціонер Cooper&Hunter https://air-conditioner.ua/uk/kondycionery-cooper-hunter/ вже третій сезон працює. Ставили 12-ку на вітальню ~27 м². Спочатку переживав за шум, але в нічному режимі його майже не чути. Влітку справляється без напрягу, восени пару разів включав на обігрів — нормально тягне, поки немає сильних морозів.

Брав одразу з Wi-Fi — думав, що це баловство, але виявилось зручно: їдеш додому, вмикаєш з телефона, і заходиш уже в прохолодну кімнату.

З мого досвіду — головне правильно підібрати під площу і щоб монтаж був зроблений акуратно. Сам бренд себе показав нормально, без сюрпризів поки що.

Alik_Mercedes_Vito

Геймер

Статистика:
01.03.26 - 13:35:32
Сообщение # 3
Монтаж теплої підлоги ванна : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Running on: UseBB 9.0